Error E006

awdxtc

New Member
I went for my first ride of the year today. Ill make this short and sweet lol. I hit some ice, went diwn and now i can not use the motor. The display turns on but as soin as you try to use the twist throttle or PAS the display shuts off and you have to turn the key off and then on hold the power button to get it to turn back on. It probably got wet from slush. I hope its not ruined. Any suggestions would be greatly appreciated.
 

lloose

Member
A cable probably came loose. Check your connections. Its likely the one on the handlebar or down on the chainstay.
 

awdxtc

New Member
I csnt seem to find any loose connections but i will keep looking. Maybe something is wet and needs to dry out?
 

awdxtc

New Member
Fixed! Contacted lectric wnd they sent me an email with a video. Seems a connection on the controller module. I simply unplugged th connections and reconnected them to insure they were secure. Below is a link to the video.

 

Stoneyrun

Active Member
Region
USA
Don't turn it on anymore while it's wet. Put the display controller unit in a ziplok bag. Fill with rice and let it set overnight or longer til dry.
 

awdxtc

New Member
Lectric sent me a new controller but the oroblem persists. I called them back yesterday and they are supposed to have a head tech get in touch with me. I will say they have been fantathus far with helping me figure out what is going on. The guy i spoke to yesterday said he was thinking it might be a problem with the motor itself.