This website slow as molassis. Just me?

MLB

Well-Known Member
NO other websites like this one, clicks often take a minute to load the new page. Like old dial up internet.
I've also gotten a few warnings about malware from my security programs.

Anyone else?
 

JayVee

Well-Known Member
Which malware are they detecting?

I've noticed some odd behavior in the editing bay. It slows my computer to a crawl when I edit a post, but I attributed it to the DB issues.
 

Ann M.

Well-Known Member
@JayVee & @MLB, do you have a lot of other windows open at the same time your loading EBR? That could slow it down. I am assuming these are new issues for you? Try flushing your cache, that can speed up page loading. Also, look at how many programs & windows are all running at the same time. Stuff that you have going when you open the desktop; it's possible that you've got so much running in the background that you've chewed up most of the available RAM so there's little space to load this site.

Another issue may be that your computer is infected with some trojan or worm, that can slow stuff down and would explain the security warnings.
JayVee, if you could send me info/specifics about odd behavior when editing, I'll make sure Court & our programmer know about it.

If anyone else in the community has recent issues with the site, please share :)
 

JayVee

Well-Known Member
@Ann M. - It's not the number of programs open. In the editing bay, if you start writing a post, but then need to go away and do something else, and then come back later and start editing again, Chrome starts using up more and more memory and CPU until Windows crashes. You need to give it about 3-4 hours. The more edits you do, the slower stuff gets. It happens on a Mac as well. But not on mobile. It's random. Happens some days, but not others. I never have tons of other apps open or multiple browser tabs.
 

SuperGoop

Active Member
I know that when I do a "search", most (if not all) of the historic posts are not showing up. I think all profile history from before the website redesign are lost. Is that correct? For example, I could not find my older posts with "search". However, I can find them manually by remember where I posted it. They are not deleted, just not searchable.
 

Bicyclista

Active Member
My experience is that this site does not like ad blockers. Slow performance may be due to an ad blocker, unfortunately.
 

Ann M.

Well-Known Member
@SuperGoop that's entirely possible. It's not the case for all members; however, I have seen some member profiles that I know have lots of posts, yet the system says there is nothing there. Some oddities like this happened when an upgrade to the database was made and earlier when there was a change to the server.

However, many of those posts are actually gone, I know since I actually lost a number of posts during those transitions. :(
 

MLB

Well-Known Member
I cleared my cache and it opened quickly and seemed fine. until I signed in and then it instantly slowed to a crawl again....
 

EddieJ

Well-Known Member
From my experience over the last two weeks, the pages never load properly, and are disjointed. Example below.

It seems better using Chrome, but still far from working properly.

ebr.JPG